اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 27077
1396/09/12 - 08:15
سلول های بنیادی جنینی خوک علیه دیابت

در مطالعه ای جدید محققین از پیوند سلول های بنیادی جنینی خوک به بافت بیمار برای درمان دیابت استفاده کرده اند.

به گزارش بنیان به نقل از stem-cells-news، این آزمایش ها روی پریمات ها بدست آمده و نتایج بدست آمده نشان می دهد که در آینده ای نزدیک، مشابه این تکنیک می تواند در مورد انسان نیز مورد استفاده قرار گیرد. سال هاست که اندام های خوکی به عنوان یک گزینه مناسب در پیوندهای انسانی مورد استفاده قرار می گیرند اما رد ایمنی های قوی و ترکیبات قویی که به عنوان داروهای ضد رد پیوند استفاده می شوند، یک مانع بزرگ بر سر راه این پیوندها بوده اند.

در مطالعه ای جدید محققین نشان داده اند که بافت های جنینی خوک در صورت پیوند شدن می توانند پانکراش کاملی را در موجود میزبان تولید کنند. به گفته این محققین، استفاده از پانکراس های جنینی به جای پانکراس های بالغ در پیوند، رشد اندام و شبکه های عروقی تغذیه کننده اش را تقویت می کنند و منجر به کاهش شدت پاسخ ایمنی علیه بافت های میزبان می شوند.

در این مطالعه، آن ها پانکراسی های جنینی خوک را به دو گروه میمون مبتلا به دیابت پیوند کردند. آنالیزها نشان داد که دوز داروهایی که در گروه اول برای سرکوب ایمنی استفاده شده بود بسیار بالا بود و در گروه دوم میمون ها پایین آورده شد. این گروه تقریبا تا یک سال بعد از پیوند زنده ماندند. نکته کلیدی این مطالعه این بود که میمون ها بعد از پیوند با این پانکراس های خوکی برای حداقل چهار ماه بعد از پیوند نیاز به تزریق انسولین نداشتند. برخلاف بافت های پانکراس بالغ، سلول های لانگرهانس جنینی توانایی بیشتری برای تحمل استرس و بازسازی دارند.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved